• (Digital) Marketing
  • Local marketing
  • Marketing Project - en Interim management
  • Business- & Carrière Coaching

Wibacon – Marketing 2 Result is onderscheidend door enerzijds een unieke combinatie van diensten en anderzijds een dubbele focus in haar werkwijze.

Focus op marketing én mensen

Wibacon werkt vanuit een passie voor marketing en mensen. Wibacon werkt als marketing manager of steunt marketeer(s) en management van zijn klanten. Gedreven door een passie voor marketing én mensen ontwikkelt Wibacon plannen en faciliteert en begeleidt (innovatie-) projecten. Daarbij wordt nauw samengewerkt met sales en worden commerciële mensen begeleid bij de implementatie, in hun job en/of bij hun persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie.

Unieke combinatie

Wibacon bundelt old school én new school marketingkennis & ervaring en koppelt dit aan integraal bedrijfsadvies, innovatiemanagement en businesscoaching. Wij werken vanuit een holistische visie op organisaties.

Door deze visie en de unieke mix van kennisgebieden, kan Wibacon ingeschakeld worden voor uiteenlopende, verschillende rollen en daarmee effectief functioneren voor zijn relaties.

Op marketinggebied biedt Wibacon desgevraagd ook ondersteuning bij de uitvoering van uw plannen of als adviseur/ sparringpartner. Daarnáást kan “ingestoken” worden vanuit de organisatie- of menskant, als business- of carrièrecoach.

Van buiten naar binnen

Wibacon werkt samen met u en uw medewerkers om uw doelen te realiseren. Indien relevant bijvoorbeeld ook samen met uw accountant of ICT-partner.

Waar zinvol zetten wij technische hulpmiddelen in om uw markt en (potentiële) klanten scherp in beeld te krijgen en optimaal te kunnen bedienen. Wij kijken van buiten naar binnen naar uw organisatie en processen en houden onze focus op uw toekomst.

globalisation-1014524__180