Wie & Wat

Wibacon – Marketing2Result is het bureau van Willem Baltes RDM dat ondernemers en managers in het middelgrote MKB helpt aan groei en resultaatverbetering, door maatwerk ondersteuning op het gebied van (digitale) marketing, sales, service en coaching.

Over Willem

Willem is Register Digital Marketeer, hij volgde daarvoor de opleiding Digital Marketing – Strategie en Leiderschap bij Beeckestein Business School.

De uitdaging van verandering.

Hij is een gepassioneerde marketingprofessional die ideeënrijk is en strategisch ingesteld. Hij beschikt over ruim 25 jaar ervaring in marketing(management), sales, service en coaching.

Hij werkte in uiteenlopende marketingfuncties voor merken als Stegeman, Rabobank, Euroma, Johma en C1000 (nu Jumbo). Daarna was hij zelfstandig actief als adviseur, (interim) project- en programmamanager voor retailers, groothandels en (food)producenten en werkte veel voor “Fresh & Frozen”.

Als promotie- en innovatiemanager voor de groente- en fruitsector (bij AGF Promotie Nederland o.a. voor Schoolfruit, Freshday vending en voor de champignonsector), voor visbedrijven en het Promotie Bureau Vis. Verder ook voor vlees- en vleeswarenbedrijven, voor bloemen en planten met het Bloemen Bureau Holland en voor zakelijk dienstverleners, in verzekeringen en HR-solutions.

 

“Change only takes place through action” – Dalai Lama

 

Wibacon – Marketing2Result geeft advies, werkt mee, ontwikkelt en begeleidt projecten. Waar nodig samen met gespecialiseerde partners. Indien gewenst nemen wij marketingtaken van u over (outsourcing/ ontzorging) zodat u zich volledig op uw kerntaken kunt blijven richten.

 

  

Doelgericht samenwerken 

 

Willem Baltes helpt uw huidige marketing naar een volgende stap en uw doelen dichterbij te halen.

Door structuur aan te brengen in uw (online) marketingactiviteiten, te komen met actuele inzichten over markt-, klanten en / of marketingperformance en door een planmatige aanpak. Dit levert u bijvoorbeeld groei, nieuwe klanten, betere klantrelaties, besparingen, een effectiever functionerende organisatie en/of nieuwe business op.

 

“Je hoeft niet alles alleen te doen”.

“Alleen ga je sneller. Samen kom je verder”.

love-1100886_960_720 digital verbindt

Nieuwe verbindingen, nieuwe kansen, beter scoren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij gaan er voor om “digital” doelgericht toe te passen waar dat zinvol en mogelijk is.

Altijd met passie voor marketing en mensen.

 

Wibacon – Marketing2Result,

helpt zijn klanten aan de juiste mix, via de best scorende kanalen.