Missie & Visie

Hoofdingrediënten voor een succesvolle toekomst:

 

Altijd in beweging blijven. Vooruit kijken. Kansen zien en doelgericht zijn. 

 

De maatschappij verandert continu, uw organisatie en marketing toch ook? Veelal zal dit worden ingegeven door nieuwe of verbeterde technologieën. 

Om het effect voor uw organisatie te kunnen beoordelen is experimenteren een goede basishouding. Met (test)resultaten en metingen kunt u onderbouwd bepalen welke (media-) technieken in uw bedrijfspraktijk het best scoren.

Wij willen organisaties helpen te komen tot gefundeerde marketing- en kanaalkeuzes. Daarbij zijn wij er van overtuigd dat succesvolle marketing, ondanks alle veranderingen en vernieuwing in technologie, mensenwerk is en blijft.

Immers, mensen zijn bepalend voor succes! Ook voor uw organisatie.

Alleen mensen in harmonie met het bedrijf kunnen maximaal toegevoegde waarde realiseren voor de klant.

Wibacon – Marketing 2 Result wil bedrijven en managers helpen het beste uit de markt, zichzelf en zijn medewerkers te halen.

 

 stairs-918735__180 stappen naar groei of succes

Zo helpen wij ondernemers en managers aan oplossingen rond vraagstukken in de kernprocessen van hun organisatie. Veelal is er hierbij sprake van ongewenste resultaten, ondanks de vele inspanningen die door mensen worden verricht.

Daarnaast is er regelmatig sprake van specifieke ontwikkelvragen of op te zetten plannen. Bijvoorbeeld om groei in een marktsegment te krijgen of om een oplossing te ontwikkelen om een organisatie weer in “beweging” te krijgen. 

 

Vanuit onze passie voor marketing en mensen richt Wibacon Marketing 2 Result zich op:

  • Ondernemers / managers, die serieus werk maken van strategie en vernieuwing, maar daar onvoldoende tijd, kennis of ervaring mee hebben.
  • Ondernemers / managers, die meer structuur willen aanbrengen in hun (digitale) marktbewerking.
  • Ondernemers / managers die meer uit het potentieel van hun huidige organisatie willen halen.

key-951784__180 sleutel naar groei

Herkent u zich hierin? Dan zit u bij ons goed!